Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 50
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat


Gezien de staat van veel dijken, kades, bruggen, tunnels, wegen en meer is hier heel veel te doen. Geen idee wat er de afgelopen jaren met al die miljarden is uitgevoerd maar meer dan prestige objecten die her en der zijn neergezet is niet geleverd. Verder is alle kwaliteit zo goed als ver beneden peil. Miljarden zullen nodig zijn.
Die zijn dan ook al verstrekt. Men gaat eerst maar eens zeer goed binnen de eigen gelederen kijken waar dat geld allemaal ingestoken is en haal dat boven water. Want als er een dijk ergens doorgaat dan zijn het de mensen die de belastingbetaler jaren hebben bestolen die zandzakken neerleggen en die met emmers voor mijn pad het water weer aan de juiste kant pogen te deponeren. Het aanmodderen in één van Nederlands grote export domeinen heeft lang genoeg duurt. Ook zonder de klimaathype dienen we aan de wereld te laten zien dat men voor waterbeheer en dijk, voor alternatieve energie, bij Nederland kan aankloppen. We verkopen en kennis en vaardigheden niet, we verkopen producten. Plaatsen die en leren lokaal de mensen ze te onderhouden op de juiste wijze. Dat kan ter plaatse, dat kan ook in Nederland.
Er zijn nog vele punten waar verbeterde infrastructuur kan bijdragen aan bijvoorbeeld milieu en klimaat. Denk aan luchtvaart en scheepvaart. Beide zorgen voor zorgwekkende hoeveelheden vervuiling en hebben toch op één of andere wijze een vrijbrief om door te gaan.
Dat gaat eruit. En in die strijd zal de hulp en dus de bescherming van onder andere klokkenluiders noodzakelijk zijn. Echte bescherming, niet de schijnvertoning tot op heden.


---
Wij Nederlanders
3/8/2020, 12:29 pm Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Toevoegen aan reactieU bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top