Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 50
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Justitie en Veiligheid


Tja, wat moet je hier nog van zeggen? Justitie? Voor wie nog? En veiligheid? Waar dan? Zooitje op dat ministerie. Zelfs klokkenluiders kunnen ze niet beschermen. Een zeer droeve constatering. Ook is dit departement te vaak en veel te negatief in het nieuws. Wat een baken van democratie en veiligheid zou moeten zijn, een rots in de branding en een leidend licht, is nog geen waakvlammetje meer. Een met het getij meerollende zandkorrel op een groot onbestemd strand. Helaas. Maar niet perse jammer!
Uw veiligheid komt weer op één. Niet die van politici die niet luisteren naar het volk. Niet die van politici die land en volk verraden. Samen met onze Raad van State, het zogenaamd hoogste rechtsorgaan dat we kennen. Het is van deze Raad een schande zoals ze de afgelopen decennia/jaren hebben gehandeld en hebben staan toekijken hoe de politiek onze soevereiniteit hebben uitgeleverd aan Brussel en hoe ze stukje bij beetje onze normen, waarden, cultuur, wetgeving nog dagelijks aan het verruilen zijn voor ongewenste zaken.
Eén ministerie van maken met Defensie? Daar alle veiligheid en bewaking van volk en vaderland neerleggen. Waarbij het justitie deel kijkt of het invoeren van onze landsgrenzen gewoon kan. Ondanks alle overeenkomsten die anders zullen beweren, we gaan dat doen! Nederland gaat op slot of maar heel even open voor hen die hier rotzooi willen komen schoppen of die ons sociale systeem komen uitbuiten. Voor hen die alleen maar komen eisen, komen schreeuwen en zaken als zwarte Piet willen afschaffen. Diegenen die niet verder komen dan honderden jaren na dato te blèren dat we nog moeten betalen voor slavernij van toen doen dat maar van buiten onze vellige grenzen. Hier zijn deze mensen kennelijk onaantastbaar. Maar nou in het land van herkomst dat soort eisen eens roepen. Dan ben je pas een held.
Slechts echte vluchtelingen mogen binnen. Opvang in de regio waar vluchtelingen ontstaan en toelating slechts als er een dossier is en als er geldige persoonspapieren aanwezig zijn. Geen gezinshereniging en geen pardon meer. Opvang in Nederland is per definitie niet oneindig. Maximaal 5 jaar?


---
Wij Nederlanders
3/8/2020, 12:30 pm Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Toevoegen aan reactieU bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top