Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 50
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Nieuw Beleidsplan - Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit


Steeds vaker horen we van zaken die overduidelijk aangeven dat het met de kwaliteit en veiligheid van ons voedsel niet zo best gesteld is. En omdat voedselveiligheid ook veiligheid betreft zou ook dit departement bij Defensie ondergebracht kunnen worden. Eén departement dat de gehele veiligheid van Nederland en haar burgers behartigd. Geen opsplitsing meer. Dan komen er ook veel meer toezichthoudende mensen ter beschikking die kwaliteit van voedsel, instroom vluchtelingen, landsverdediging, kust en rivierdijken kunnen monitoren, onderhouden en in opperste staat van paraatheid kunnen brengen en houden. Vanaf geboorte van dieren tot aan ‘in het schap’ controle en bewaking. Overtreders spijkerhard aanpakken. Zowel de bescherming van dieren als ook die van gewassen en alles worden langs alle kanten gemonitord, bekeken, gemeten, gecontroleerd. En wat nog meer nodig is!
Geen wetten meer die mogelijkheden bieden om ‘op het randje’ te zitten als producenten maar duidelijkheid voor consumenten en burgers. Ook op producten die naar het buitenland geëxporteerd worden. We geven visitekaartjes af op alle producten die we exporteren. Nederland moet een begrip van zekerheid worden, producten moeten voor het buitenland een zeer vertrouwd gevoel geven.
Dat hiervoor grootscheepse veranderingen nodig zijn is duidelijk. De intensieve veeteelt moet onder de loep genomen worden en verbeterd waar mogelijk. Brengt dat niet het gewenste resultaat dan zal ermee gestopt moeten worden. Niet blijven doorgaan in de hoop dat zaken ten goede keren maar stoppen. Zijn er significante verbeteringen dan kan altijd weer begonnen worden met zaken. Waarbij het houden, exploreren, exporteren en slachten van levende dieren zeer goed gecontroleerd gaat worden.
Het ritueel onverdooft slachten gaat afgeschaft worden.


---
Wij Nederlanders
3/8/2020, 12:31 pm Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Toevoegen aan reactieU bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top