Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 50
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Het corona-virus


Niet alleen in Nederland maar wereldwijd beheerst dit griepvirus de politiek en de media. Je kan geen tv/radio/pc aanzetten, geen krant of dag/weekblad openen of de ellende komt je tegemoet.
Dat dit effect heeft is inmiddels ook duidelijk. Zelfs die 'nuchtere' Nederlanders, die amper in beweging zijn te krijgen als het werkelijk ergens om gaat, zijn nu als een ware plaag door winkels en supermarkten aan het trekken om te hamsteren. Wat een vreselijk ziek volkje eigenlijk. Een griep die naar een volgend niveau wordt getild en we rennen ons kapot. Dodelijke 'vluchtelingen' die van alles aan ziektes en moordwapens mee onze straten op nemen en er is in dit volkje geen enkele beweging te krijgen.
Image

Hamsteren is nu volkssport nummer 1. En de Nederlandse bevolkingssamenstelling nu bekijkend zou het me niets verbazen als dat hamsteren overgaat in plunderen zodra prijzen gaan stijgen door een zelf veroorzaakt tekort aan van alles.
Kennelijk zijn wij Nederlanders onderhevig aan enorme veranderingen qua volksaard. Veranderingen die absoluut geen vooruitgang zijn. We nemen zaken over uit andere werelddelen en landen waar we eigenlijk helemaal niet op zouden moeten zitten te wachten. Die nuchterheid die we ooit hadden? Die is eruit gewerkt. Op vele manieren, bij iedereen op een andere wijze.

Dat corona-virus? Dat zo 'dodelijk' en ernstig is?
Op 6 maart 2020 nog geen 100.000 besmettingen. En nog geen 3500 doden. Wereldwijd.
Aantal corona infecties en doden. Wereldwijd!

Bij een influenza besmetting (griepje) zijn er wereldwijd jaarlijks 3 tot 5 miljoen geïnfecteerden en sterven er zo'n 250.000 tot 500.000 mensen.
Griep = 5 miljoen infecties en half miljoen doden.

Dat dus om even e.e.a. in verhouding te blijven zien? Wat zorgt ervoor dat we nu dan bij een griep doorslaan? De media en de totaal falende politiek. Men geeft bijzonder veel aandacht aan de explosie aan infecties, benoemd de wegen naar patiënt nul en overspoelt u met berichten, de één nog erger dan de ander. En tussendoor, als het even niet over corona gaat, dan krijgen we 'experts' en politici voorgeschoteld van over de hele wereld die amper (in Nederland voor het eggie) tot op provincie niveau proberen maatregelen uit te vaardigen.
Waar meer als 100 mensen bij één komen wordt aan bijeenkomsten e.d. afgelast/verboden. Scholen waar tot honderden kinderen en volwassenen rond lopen blijven echter gewoon open. Excuus? We moeten vooral zorgen dat zorgmedewerkers niet gehinderd worden door kinderen thuis. Want ze moeten ons redden. En natuurlijk doen deze mensen braaf wat er van ze verwacht wordt en strijden ze in de frontlinies van de zorg tegen dit virus. Maar eigenlijk net als onze defensie medewerkers met een verschrikkelijk tekort aan van alles en nog wat. De politiek heeft, na jaren bezuinigen en kaalslag, alleen nog maar lovende woorden over voor deze mensen. Roepen leraren op aan de slag te blijven. Na jaren van bezuinigen, achterstallige salarissen en vernieling van het onderwijs. Zo ook bij politie en brandweer, andere ordehandhavers en mensen die voor de openbare orde moeten zorgen.
Maar meer dan woorden zijn er niet. Wel miljoenen/miljarden voor de economie! Daarvoor wel.

Maar er is hoop!
Er is een antilichaam ontwikkelt/gevonden dat corona kan bestrijden hopelijk. En wel in Nederland! Iedereen keek hoopvol naar Israël maar kennelijk is Nederland de eerste.
Dan mogen we, als dit inderdaad de doorbraak is, blij en trots zijn weer op het Nederlander zijn, kunnen we ons gehamsterde wc papier weer vrijelijk gaan gebruiken zonder velletjes te tellen. En kunnen we misschien weer 'normaal' gaan doen?
Hoewel we als Nederland dat punt sinds de EU voorbij zijn. Dat was, komt nooit meer terug.

Wat als we een anti-virus hebben ontwikkeld? Komt dan het ergste van alles pas? Moeten we dan allemaal, als eerste de mensen die het meest kwetsbaar waren voor corona, gevaccineerd gaan worden? Verplicht?! Om herhaling te voorkomen?
De zwakkeren en ouderen dus als eerste.
En wat nou als blijkt dat het anti-virus nog erger is qua mortaliteit dan het virus zelf?
Ik persoonlijk zie de mensheid in zijn streven naar goddelijkheid in staat zichzelf de nek om te draaien. Voor een Eindtijd en Einde Der Tijden heeft de mens God helemaal niet nodig. We fabrieken zelf wel ons einde.
In nauwe samenwerking met veel duistere krachten. Aangejaagd door geld.

Maar we gaan het zien!
Ouderen zijn al jaren de pineut in dit land. Op alle vlakken. En naar goed D66 gebruik zou het wel eens zo kunnen zijn dat samen met Corine Ellemeet van GroenLinks wordt gekeken hoe we middels vaccinatie van die dure en onrendabele oudjes af kunnen komen. Op humane wijze liefst. Houden we miljarden over als overheid aan AOW en pensioen. En minder zorgkosten, er komt woongelegenheid vrij voor Nieuwe Nederlanders, enzovoorts. Alleen maar positieve punten eigenlijk.

Voor we echt doorslaan? Dat anti-virus hé. Daarover hier meer:
Wetenschappers Erasmus MC en UU claimen vondst antilichaam tegen COVID-19

---
Wij Nederlanders
3/14/2020, 7:59 am Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Toevoegen aan reactieU bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top