Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 87
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Belachelijk gewoon hoe we ons laten ringeloren.


Het is werkelijk niet te bevatten hoe het Nederlandse volk zich door de politiek, zowel de vaderlandse parlementaire dictators als de overheersers te Brussel, laten ringeloren.

Image

We staan erbij, kijken ernaar, hebben een mening, ventileren die soms ook, maar doen er werkelijk geen ene donder aan.
Wat voor de huidige categorie aan bewindsvoerders een teken is van 'ga vooral door'! Niemand die ons stopt. Zolang het bij meningen spuien in de sociale media blijft en er van ons uit niet minstens net zo spijkerhard terug gemept wordt, blijven we nergens.
Nou...hopen op een utopie als na de verkiezingen wordt het allemaal beter.

Image

Vraagje: noem mij één keer bij verkiezingen dat het daarna beter werd?

Image

Maar lekker blijven zitten in je comfortzone hoor, beetje mopperen, zelfs tekeer gaan tegen hen die wel daadwerkelijk de straat op gaan en zaken aanpakken. Die de fouten der parlementaire democratie dagelijks zo'n beetje aantonen, laten zien, horen en er ook op terug blijven komen!
Mensen die er hun levenswerk van maken om voor IEDERE NEDERLANDER het leven weer een stukje beter te maken. Betaalbaarder. Met minder EU invloeden en meer privacy, meer democratie, meer soevereiniteit. En hele veel meer nog.

Image
We wisten dat eigenlijk al veel langer dus!

Maar nee dus. Ook die branden we af.
Een klein groepje dat werkelijk strijd in de frontlinie van ons bestaan als land, als Nederlands volk.
Maar nee, we huldigen liever de mensen die nu in de door de media en politiek verzonnen en in het leven geroepen frontlinie strijden, tegen het corona-virus.
En dat die mensen ontegenzeggelijk heel belangrijk werk doen is een gegeven. Maar heel even doordenken ja?
Deze mensen met gevaar voor eigen leven en alle zieken....hadden die ook ontstaan als de mensheid niet zo stom was geweest om zaken als nucleaire, chemische en of bacteriologische oorlogswapens te ontwikkelen die dan 'per ongeluk' op één of andere manier zich in een ongelooflijk razend tempo over de wereld kunnen verspreiden?
Zou hier niet veel eerder sprake kunnen zijn van een boze opzet? Dan van een ongeval? Waarover we ook niets horen eigenlijk. Het virus is er. Niemand die zich afvraagt hoe het nou wereldwijd zo kan huishouden? Dit 'veredelde griepvirus'? Want veel meer is het volgens sommige experts niet.

Image

Waarbij gelijk de kanttekening dat 'experts' ook een wassen neus zijn. Als experts namelijk wisten waar ze het over hadden kwamen er niet zo ontzaglijk veel verschillende meningen naar buiten. Dan zouden de gelederen vanuit wetenschappelijke hoek veel meer gesloten zijn.
Maar met een eenduidige boodschap is de NWO in wording niet geholpen. Die moet het juist hebben van kunnen gaan heersen over alle ellende en onduidelijkheid heen. Die zullen eerst zoveel mogelijk chaos en dood en verderf willen stichten. Want dan is het veel makkelijker om, bij ieder spoortje van verbetering, de eer op te kunnen eisen. En dat moment gaat komen hoor! Dat er ergens iemand opstaat die gaat roepen dat hij/zij ervoor verantwoordelijk is dat het zwarte gat waar de wereld in lijkt te gaan vallen, beetje bij beetje 'verlicht' lijkt te gaan worden. Maar ook hier, schijn bedriegt.
We zitten dan slechts is het laatste hoofdstuk van de Eindtijden.

Image

Ook lijkt het allemaal in een steeds snellere stroom te gaan. De ellende is bijna niet meer bij te houden. Het ene probleem is nog niet wereldkundig geworden of het volgende ligt op de plank, klaar om rond te gaan.
Dat dit voor 'verwarde' mensen zorgt staat buiten kijf.

Image

Nog niet eens zo heel lang geleden was Nederland soeverein. Hielden we alleen onze eigen broek op en niet ook die van 'feestvierende landen' die hun begroting nooit sluitend zouden kunnen krijgen. Ja, we hielpen ze. Maar niet in de vorm zoals de EU dat nu eist van de lidstaten.

Image

Inmiddels zijn we in een globaliserend wereld ten onder aan het gaan. Het individu bestaat niet meer. U past zich aan aan de globalistische wereldgedachte van één wereldbevolking met één wereldburger of u wordt uitgemaakt voor van alles dat vies en smerig is. Vergeet de polariserende rol van de media hier niet!
Wij roepen dat anderen zich moeten aanpassen die hier terechtkomen. Die doen dat niet. Daar winden we ons vaak enorm over op. Ondertussen echter gaat de aanpassing van ons aan de NWO en globalisering wel gewoon door.
En uiteindelijk, als we ooit durven te ontwaken, zullen we inzien waar we ingestonken zijn. De firma List & Bedrog heeft haar zaakjes prima voor elkaar. Breidt uit bij iedere tegenslag die u keihard raakt en doet verarmen. Niet alleen qua bezit maar zeker ook geestelijk. Er wordt gestreden om uw bezit maar ook om uw zielenheil.
Niet voor niets dat een Vaticaan, de kerk, de islam, u als (on)gelovigen, steeds vaker geestelijk tegenover elkaar staan! En steeds vaker gaat dat ook met harde klappen. Kijk hoe de islam om zich heen grijpt. Sneller dan wel dodelijk virus dan ook!

Image Image

We kunnen deze strijd zeker winnen. De tijd dat dit zonder offers had gekund is voorbij. De strijd zal nu wel degelijk offers vragen. En hoe langer we wachten met het aangaan van deze strijd, die volkomen gerechtvaardigd is en kan worden, hoe groter de offers zullen worden die we moeten brengen. Immers zal de huidige heersende wereld elite NOOIT de verworvenheden teruggeven.
Zoveel macht en geld, altijd het gelijk aan je kant hebbende...dat wil je toch niet kwijt? Zie ons, wereldelite, voor God spelen!
Wie maakt ons wat?
Nou, wij niet. Niet op de manier die we nu laten zien. De NWO gedijt namelijk prima op uw ellende, verlies en de chaos die u dagelijks voelt en ziet/hoort. Hoe rottiger u het heeft des te beter gaat het hen.
Wij mogen leven in de door hen gestichte hel op aarde.

Image
De opbouw van multinationals, die een grote invloed zo hebben verkregen en toegang tot alles en iedereen. Met zoveel kapitaal achter hen dat ze politiek en alles daarmee verweven kunnen kopen. Maffia op wereldniveau.

En kennelijk hebben daar ook nog vrede mee.
Image

---
Wij Nederlanders
3/28/2020, 11:46 am Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Reageer

U bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top