Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 87
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Twitter - Tweep des Vaderlands.


Hulde aan onze boeren! Laat ze NU niet in de steek.

Een paar weken geleden stonden "we" als een waanzinnige uien, melk en pasta in te slaan. Het eten zou wel eens uit de schappen kunnen verdwijnen. Een horror scenario. Gelukkig bleven de schappen vol. Dat komt door onze boeren.

Wat mogen wij ons gelukkig prijzen met één bedrijfstak die nog wel functioneert en niet is afgestaan aan het buitenland. We hebben eieren, we hebben groente! Vlees! Dankzij onze boeren! De zwijgende doorploegende en onzichtbare helden in tijden van Corona.

We zien wat er gebeurt als globalisme doorslaat. Medicijnen, medische apparaten, mondkapjes... die maken we niet meer. Ons land kijkt machteloos naar landen die ze produceren en met ingehouden woede naar globalistische broeders, zoals Frankrijk, die bevoorrading tegenhouden.

Onze regering stond op het punt precies hetzelfde te flikken met ons voedsel en ons water (privatisatie) Ons voedsel moest naar Kazachstan en Oekraine, naar Frankrijk, denk aan vis en graan, het zelfde land dat ons nu mondkapjes ontzegt!

Nu mijn punt. Deze week waren onze boeren verdrietig en teleurgesteld. "Van Drie loopmeisje" Carola Schouten (En dus Rutte) gaat gewoon door met het verwoestende pre corona anti boeren beleid. Het is alsof je de brandweer ontslaat tijdens de grootste fik ooit.

Ik bestede er aandacht aan, maar mijn tweets vielen plat. Niemand lijkt zich voor de boer te interesseren. Het enthousiasme lijkt weg. Iedereen is afgeleid of depressief of whatever. Ik zeg. Wake the Hell up! Geef een signaal aan de regering. Blijf met je poten van onze boeren af.

Het is Rutte die de ziekenhuizen sloot. Het is Rutte die alles dat we hadden, medische industrie/farma naar het buitenland weg heeft laten glippen voor geld. Vertrouwen jullie deze "staatsman" met ons voedsel? het eten voor onze kinderen? Ik niet.

Vergis je niet. Tijdens deze crisis wordt achter de schermen van vrees en angst, keihard doorgewerkt aan de sloop en uitverkoop van Nederland met hilarische excuses als "stikstof" en klimaat. Never waste a good crisis. Dat mensen daar sowieso intuinen is al een giller.

Tijdens de oorlog moet je vechten, niet discussiëren. Oordelen komt achteraf. Ik begrijp dat Nederland zich schaart achter zijn armzalige leiderschap, zelfs als t fout op fout stapelt. Maar in Godsnaam. Laat de boeren niet vallen. Doe het niet voor hen. Doe het voor je kinderen.

Daarom zeg ik. Leve de Nederlandse Boer, tuinder en visser! Zij zijn letterlijk onze redding. Iedere dag weer. Omdat we iedere dag moeten eten en drinken om te overleven. We maken een kring om ze heen en we laten ze niet slopen. Leve de Boeren!!! #Covid19NL #Boerenprotest

p.s. deze thread mag vrij worden doorgeplaatst als column.

p.s. 2 kan iemand dat unroll trucje doen?

Van: Tweep Des Vaderlands - SuperJan

---
Wij Nederlanders
4/4/2020, 9:19 am Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Reageer

U bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top