Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 87
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Er was dan ook wel wat voor nodig......


Zo'n Wuhanvirus brengt zeer veel aan het licht waar het beleid betreft van de afgelopen decennia. Dat er heel veel kapot gemaakt is was wel duidelijk voor velen. Dat herstel ook niet zo maar mogelijk zou zijn idem.

De personele bezetting in de zorg was uiteindelijk met een kleine 80.000 banen naar beneden bijgesteld. Dat de zorgmedewerkers daardoor ook onder 'normale' omstandigheden al op hun tandvlees moesten lopen bleek steeds vaker. Het minimum qua bezetting was wel bereikt. En toen kwam dat virus.
Wuhan, Corona, Covid19....diverse namen om vooral de bron niet te vermelden. Het Wuhan virus. #WuhanvirusmadeinChina gaat op Twitter rond. En dat is denk ik zomaar de enige correcte benaming. Want waarom ook dit weer uit het geheugen willen schrappen?

Evenals dat we uit het geheugen moeten krijgen hoe we met de zorg op het punt van een maand of twee terug zijn aangeland.
Door beestachtige bezuinigingen die in heel dat proces al mensenlevens gekost hebben en die nu helemaal overduidelijk laten zien hoe groot de schade van de bezuinigingswoede is opgelopen. Tot schandalige hoogte aan toe.
Niet alleen werkdruk maar beschermende kleding, medicijnen, IC-bedden, apparatuur, opvangplaatsen....er is werkelijk een tekort aan alles.
Heel de zorg terug gebracht tot een schim van wat het ooit was.
Oorzaak? Marktwerking - privatisering.
Bedenker van dit kwaad? De VVD.

Jazeker, die politieke partij die nu poogt zelfs de loftrompet over zichzelf af te steken omdat ze in tijde van crisis zo goed en snel hebben in gespeeld op zaken die 'nodig' waren. Maar was de boel niet dermate ver naar de sodemieter geholpen dan was deze loftrompet afsteken over je eigen verdwaasde beleid niet nodig geweest!
De VVD heeft Nederland in de kou laten staan. Samen met de andere partijen uit het partijkartel die het beleid hebben gedoogd tot ermee hebben ingestemd.
Van enige echte oppositie van bestaande partijen, van geslaagde oppositie, is op geen enkel moment sprake geweest. Van geen enkele politieke kleur of richting.
Een jammerlijke constatering.

Daarom is het parlementaire systeem dus overduidelijk over zijn houdbaarheidsdatum heen. De multinationals die de boel aansturen, de NWO en de UN/VN die de wereld pogen te globaliseren en die op de posten die er toen doen op wereldniveau en landelijk overal hun puppets hebben zitten, zijn de veroorzakers van deze satanische omwenteling. Een verandering waar de wereld helemaal niet op zit te wachten.

Laat landen soevereine landen blijven. Er is geen enkele meerwaarde te vinden voor geen enkele burger waar dan ook ter wereld aan het globaliseringsproces. In dat proces ontstaan bij de burgerij alleen maar verliezers. Zeer grote aantallen en zeer hoge prijzen die we moeten betalen.
Dit keer geen oorlog met wapens op wereldschaal maar middels een virus en op vele andere kwaadaardige manieren, denk aan 5G, een poging van de wereld elite om de macht te grijpen. Totale controle is the name of te game. En middels het Wuhan virus zien we overal dat rechten van burgers omgezet worden in plichten. Zonder daar om gevraagd te hebben.
Mogelijk gemaakt door eerst, middels het Wuhan virus heel veel angst te veroorzaken. Angst is een machtsmiddel van ongekende puurheid. Het verblind mensen en maakt dat ze zich nog maar met één ding bezighouden. En terwijl wij angstig om ons heen kijken zien we de werkelijkheid niet eens meer.
De uitrol van een 5G systeem voor telefonie bijvoorbeeld. Die nu in een hogere versnelling is beland. Een systeem waarmee men bij u in huis mee kan kijken middels WiFi, hoogfrequent signalen en waarmee men u als het ware in een magnetron gaat laten leven.Gokje: uw levensduur zal bekort worden en uw leven gaat in de toekomst eindigen rond het 70e levensjaar. Dan zijn uw cellen dermate kapot dat u na 50 jaar of korter AOW en pensioen te hebben betaald, daar maar zeer kort van mag genieten. Een werkzaam leven zonder enige beloning tijdens dat leven als slaaf 2.0 van de elite. En een leven dat eindigt in de kist, liefst de dag na uw pensionering.

Complottheorie? Ik hoop het. Maar de signalen laten toch vergaande werkelijkheden zien die ons allen zouden moeten doen vrezen voor de toekomst. Helemaal zoals wij alles gelaten over ons heen laten komen.

Het tij keren zal niet makkelijk worden. Maar deze koers blijven volgen ook niet. Een zeer pijnlijke koers waarbij mensenlevens als wegwerpartikelen gezien zullen worden.
Het tij keren is eigenlijk de enige optie die nog resteert.

Dus van die bank, van achter die pc/gsm/tablet en leg de politiek het vuur aan de schenen.
En verkiezingen 2021 gaan de verandering brengen? Noem mij in heel de parlementaire geschiedenis één moment waarop dat zo is geweest.
Eén maal. Bijna. Pim Fortuyn. RIP Pim.
Image
En we weten helaas hoe dat afgelopen is. Het partijkartel heeft Pim laten vermoorden.

Dus deze tijd moet maar eens over zijn!
Image

Revolutie is de enige weg die resteert naar het terug verkrijgen van onze vrijheid en privacy

Image

---
Wij Nederlanders
4/8/2020, 7:30 am Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 87
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
Re: Er was dan ook wel wat voor nodig......


Goedenavond heren.
(opm. zijnde Thierry Baudet en Theo Hiddema)

Bijgaand stuur ik u een link die u mogelijk de ogen doen openen.

Als u daadwerkelijk gelooft dat dit een virus uit China is gekomen, dan denk aan de spreuk van Einstein.
Ik ga die man eens nader bestuderen, het lijkt dat ik hem begrijp.

Quote: blind vertrouwen in de autoriteit is de grootste vijand van de Waarheid.

Begin februari zei ik dit al tegen mijn kennissen, dat dit een vooropgezet plan is der Rijken. Arm van geest, zoveel is helder.
Ik werd uitgelachen, maar het lijkt dat ik helaas gelijk ga krijgen.

Luister en huiver en als u dan nog gelooft dat China de boosdoener is, tja.
M.v.g. Sjef

Auteur
Columnist
Onderzoeker
Innovator


---
Wij Nederlanders
4/10/2020, 6:54 am Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Reageer

U bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top