Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Lid worden (Help) | Inloggen (Wachtwoord kwijt?)

 
Wij Nederlanders Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Head Administrator

Geregistreerd: 02-2020
Posts: 50
Karma: 0 (+0/-0)
Reageer | Quote
posticon Gedwongen opname van vluchtelingen.


Ondanks (let op de jaartallen!) dat men decennia terug al overtuigd was van het beeld dat Nederland als klein landje overvol dreigde te raken, gaat men nu onverdroten verder met het maar toelaten van de meest afgrijselijke terroristen en gevaarlijke individuen tot ons land, onze samenleving.

En diegenen die (nog) niet crimineel zijn die leven op kosten van de belastingbetaler, zitten in het gevang of zijn met drugs of wapenhandel bezig.
En maar uitkeringen opstrijken voor welke geen enkel recht bestaat.
En komen ze dan een keer voor zo'n D66 rechter dan staan ze binnen no time weer op straat. En met een beetje pech voor de belastingbetaler winnen ze vervolgens ook nog een rechtszaak aangaande schadevergoeding omtrent opgepakt zijn wegens huidskleur.
Terwijl iedereen weet dat de gekleurde medemens weinig tot niets positiefs bijdraagt.

Wanneer gaat de politiek dit nou eens inzien en hier naar handelen?
Moet ons land dan kapot? Voor mij is dat de inzet.
En wij stomme Hollanders laten het nog gebeuren ook!

Image

Image

Image

Dat alles dankzij de EU
Image

Een organisatie die anders denken, doen, handelen en anders willen leven niet accepteren. Onder dwang en dreigementen voeren ze hun nazi beleid gewoon door. Met medewerking van de 'leiders' der lidstaten.
Met ons verdwaasd achterlatend na iedere zogenaamde verkiezing want waarom hebben we nou toch weer zo gestemd?
Of, zie maar terug, door coalities te smeden waarbij totaal geen enkel recht aan de stem van de Nederlander wordt gedaan.

Maar ach, die stomme Hollanders, die kaaskoppen, die bleekscheten, die ongelovige honden....ze pikken het.
Evenals dat hun vrouw/vriendin/dochter door zo'n stuk verfraaiing in elkaar wordt geslagen of wordt verkracht. Of als manlief/broer/vriend in elkaar geslagen wordt. Of als opa van zijn fiets getrapt wordt op zijn allochtoons. Van achter af dus.

De laffe honden zouden geen leven meer moeten hebben in Nederland. Zouden dagelijks angstig om zich heen kijkend de straat op moeten gaan, zouden geheel met blote hand de moskee steen des aanstoots moeten afbreken omdat ze om de sodemieter wel degelijk zeker te weten, weten wat ze doen.
Onderschat ze niet, zelfstandig nadenken is vaak niet aan ze toe te dichten maar het slaafse opvolgen van de bevelen van de haat predikende haat imam maakt ze nog veel gevaarlijker! Helemaal omdat ze de dood niet vrezen in de overtuiging dat als ze er maar veel van ons ombrengen naar hun Hemel (onze hel) gaan.

We hebben duivelse honden toegelaten. Met name linkse politieke partijen maar zeker ook rechtse.
Maar vooral het Nederlandse volk treft blaam. Want we staan al generaties aan de zijlijn toe te kijken, schreeuwen en gillen wat (alsof we bij een voetbalwedstrijd van onze kinderen staan te oreren), maar ondernemen totaal niets. Vreemd toch dat die aanwas van dit soort hyena's maar doorgaat hé?

Image

Geeft niet, komt goed schatje lijkt de gedachte. Maar komt het werkelijk goed? Als we weer stom achter de leugens van land en volk verradende politici aanrennen? Elkaar zwart maken omdat je PVV stemt ipv FvD? Of andersom. Alsof daar de boel om draait! Dan ineens hartstikke fanatiek!
Maar de straat op om die vuile rothonden af te straffen (allochtonen en politici), dat is teveel gevraagd. Dan is de Nederlander niet thuis.
Waren we maar gezegend' met wat meer Frans bloed. Dan zou de Nederlander gewoon regeren over eigen land, in eigen steden en in eigen straten. Maar nu? Nu geven we alles uit handen. We zien het, roepen het maar verdommen het om er wat tegen te doen.

Image

---
Wij Nederlanders
2/12/2020, 2:32 pm Link naar deze Post Email Wij Nederlanders   PM Wij Nederlanders Blog
 


Toevoegen aan reactieU bent niet ingelogd (Log in)
Back To Top